You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Vermenigvuldig je netwerk met VIB

Delen = vermenigvuldigen, daar zijn we bij Vrouwen in Business 100% van overtuigd. De ontwikkelingen op het gebied van marketing laten zien dat transparantie en uitdragen dat je een expert bent steeds belangrijker wordt. Het delen van kennis naar de buitenwereld en je netwerk is hierin essentieel.

Wij geven onze partners een podium

Een goed voorbeeld van kennis delen zijn de workshops die we met onze partners samen organiseren. Tijdens deze evenementen delen zij hun kennis van hun eigen vak met iedereen die dit interessant vindt. Het biedt dus een mooie gelegenheid om jezelf te laten zien en mensen een kijkje in jouw keuken te geven. Naast presentaties geeft VIB haar partners ook via online platformen een podium. Heb jij een leuk nieuwtje, een mooi verhaal, wil je mensen uitnodigen voor een evenement? Lever ons de inhoud aan en we delen het voor je op onze social mediakanalen.

Schrijf een gastblog

We posten regelmatig informatieve en inspirerende blogs op onze website. Maar het leukst vinden wij het als onze partners gastblogs aanleveren, zodat er een mooie variëteit aan artikelen ontstaat, vanuit verschillende invalshoeken. Bovendien verspreiden we dit blog via onze online netwerken, waardoor jouw verhaal een groot bereik en extra veel impact heeft.

Mail jouw gastblog naar info@vrouweninbusiness.nl.
Ben je niet zo bedreven in het schrijven? Geen probleem, stuur ons toe wat je hebt en wij maken er een goed lopende tekst van.

 

Wil je meer weten over delen en vermenigvuldigen binnen VIB in Roosendaal?
Neem gerust contact met ons op.