You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Paulien Boehle

09 December 2018

Kun je jezelf en wat je doet omschrijven?

Ik ben het gezicht achter PB Mediation in Roosendaal. Ik bemiddel in familie conflicten en arbeidsconflicten, met name echtscheidingen en conflicten op de werkvloer. Ik probeer door middel van communicatie en gesprekstechnieken de onderliggende emoties te ontdekken, wat vaak de sleutel is van het conflict. Het doel is om voor alle partijen tot acceptabele oplossingen te komen. Ik ben een “jonge ondernemende” vrouw van pas 50 jaar. Een aantal jaren geleden besloten om een eigen mediation praktijk te beginnen.

Naast mijn werk woon ik samen met Pieter in Roosendaal. Ik heb 3 zoons en Pieter heeft 3 dochters. Met aanhang erbij is het bij ons een gezellige drukte. Regelmatig gaat dan ook de bbq aan in het tuinhuis en genieten we van heerlijke etentjes met vrienden en natuurlijk ook met onze kinderen, Wij houden ook van reizen en doen dit dus ook regelmatig.  Ons levensmotto is ‘genieten’, en dat doen we ook met volle overgave.

Welke event van VIB is jou het meest bijgebleven en waarom?
Alle events die VIB tot heden heeft georganiseerd daar heb ik van genoten, waardoor het moeilijk is om er maar eentje uit te kiezen. Maar het meest trots ben ik wel op het event van Nicolien Kroon omdat het heel speciaal en leerzaam was om te kijken achter de schermen van haar dagelijkse werkzaamheden.

Wat is jouw ‘gouden’ tip?
Lach veel en vaak, geniet van het leven en neem jezelf niet al te serieus.

Wat heeft VIB jou gebracht?
Door VIB leer ik dat netwerken positieve energie oplevert en dat ik geïnspireerd raak door de ondernemende vrouwen die ik daar ontmoet.

Veel ondernemers hebben een voorbeeld of rolmodel, wie is dat voor jou?
Vrouwen die door middel van doorzettingsvermogen hun dromen waarmaken en het maximale eruit halen. Ook als het in je leven tegen zit bijvoorbeeld bij het stuk lopen van relaties, het verliezen van een baan of als je gezondheid je in de steek laat. Bibian Mentel is voor mij dan ook een echte power vrouw. Ik heb vreselijk veel respect voor haar doorzettingsvermogen, een inspiratie voor mij.

Aan wie wil je de pen doorgeven?
Cristl Maas en Linda Rens  


Ander nieuws

Sfeerimpressie Netwerkdiner Restaurant Oost

Het was een leuke en gezellige avond. Ondanks de beperkingen waren we in samenwerking met Restaurant Oost in staat een mooie avond te organiseren.

Lees artikel

Corona-update van Paulien Boehlé - voorzitter van VIB

“Het nieuwe normaal, zelf moet ik daar nog best aan wennen. Het voelt niet echt meer nieuw en zeker niet normaal. Het is alweer weken geleden dat we in ‘intelligente lockdown’ gingen. Houden jullie het nog vol? Zijn jullie nog gezond?

Lees artikel

Een hart onder de riem van Vrouwen in Business

“Het coronavirus heeft een bijzondere impact op de wereld, op Nederland en ook op ons. De door de overheid getroffen maatregelen hebben een aanzienlijke invloed op ons sociale en economische leven.”

Lees artikel

Nieuwjaarsontbijt Vrouwen in Business, GDO, Open Coffee

Op vrijdag 10 januari kwamen vier netwerkclubs weer samen voor een heerlijk nieuwjaarsontbijt. Hiermee steunden we tegelijkertijd weer een mooi goed doel: Mama Café Roosendaal.

Lees artikel

Wat is podcasting en hoe kun je het inzetten voor je bedrijf?

Op 16 september 2019 liet Klemtoon Media Vrouwen In Business kennismaken met PR en podcasting. Wat is podcasting eigenlijk en hoe kun je het als ondernemer inzetten voor je bedrijf? In de grote zaal van Lodge Visdonk in Roosendaal hingen we aan hun lippen.

Lees artikel

Impressie wijnproeverij door Winebizz en Vrouwen In Business

Op 23 augustus 2019 organiseerde Winebizz speciaal voor Vrouwen In Business een gezellige wijnproeverij. Het was een zwoele zomerse avond en we hebben genoten van de heerlijkste wijnen en diverse tapashapjes. Bekijk de sfeerimpressie.

Lees artikel