You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Miranda Koevoets | Lightcatch

23 September 2019

In de Spotlight van VIB | Miranda Koevoets

Vertel eens wat over jezelf

Ik ben Miranda Koevoets en ik houd me bezig met fotografie voor ondernemende vrouwen. Daarnaast ben ik moeder van een zoon van bijna 14 en ben ik gelukkig met mijn jeugdliefde.

 

Hoe heet je onderneming en wat houdt jouw business in?

Lightcatch is de naam (vang het licht). Ik focus me op de beauty & lifestyle branche. Ik fotografeer ondernemende vrouwen die net als ik houden van:

BEAUTY, SKINCARE, FASHION, TRAVEL, INTERIEUR & FOOD

 

Houd jij van netwerken? En zo ja, wat vind je van VIB als netwerk?

Ik maak graag de connectie met mensen, ben benieuwd naar wat hen drijft en ik ben ervan overtuigd dat je van iedereen wat kunt leren.  VIB is laagdrempelig en dat houdt het luchtig. 

 

Hoe lang ben je al partner van VIB en wat heeft het je gebracht?

Ik ben bijna 3 jaar lid van VIB en heb hier mooie contacten opgedaan. Zonder VIB had ik deze dames waarschijnlijk niet ontmoet. Ik ben blij dat ik destijds de stap heb genomen om lid te worden.

 

Welk evenement van VIB is jou het meest bijgebleven en waarom?

Toen ik lid werd van VIB ben ik gevraagd om de events te fotograferen, deze heb ik dus bijna allemaal bijgewoond en vastgelegd. Ik vond de spreeksessie van Nicolien Kroon erg leuk en ook het event bij Breda Aviation met Marcia Hendriks vond ik een waardevolle bijdrage. En niet te vergeten het driejarig jubileum van VIB, het was een geweldige avond. 

 

Hoe zorg jij dat je (online) zichtbaar bent?

Ik probeer de content voor mijn social media in te plannen, maar eerlijk gezegd, ben ik momenteel meer bezig om content te creëren voor anderen, dan voor mezelf. Daar komt wel verandering in. Ik ben online zichtbaar op Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en Beautyspot. Momenteel ben ik bezig met het ontwerpen van een offline advertentie, die in oktober in een vakblad verschijnt en werk ik aan een tweede editie van mijn eigen magazine. 

 

Wie is jouw rolmodel?

Sue Bryce is een van mijn favoriete mentoren op het gebied van fotografie en ondernemen.  Anne-Marie van Gaal heb ik onlangs horen spreken, knap wat ze doet!

 

Wat is jouw “gouden tip” voor andere ondernemende vrouwen, bij het runnen van een business?

Volg je eigen pad, je eigen tempo, luister naar je eigen stem en laat je niet ontmoedigen door negatieve gedachtes of je omgeving.  Zorg goed voor jezelf!

 

Wil je contact leggen met Miranda? Je kunt haar bereiken via info@mirandakoevoets.com.  

Of misschien ontmoet je haar tijdens een van de volgende VIB events.


Ander nieuws

Wat is podcasting en hoe kun je het inzetten voor je bedrijf?

Op 16 september 2019 liet Klemtoon Media Vrouwen In Business kennismaken met PR en podcasting. Wat is podcasting eigenlijk en hoe kun je het als ondernemer inzetten voor je bedrijf? In de grote zaal van Lodge Visdonk in Roosendaal hingen we aan hun lippen.

Lees artikel

Impressie wijnproeverij door Winebizz en Vrouwen In Business

Op 23 augustus 2019 organiseerde Winebizz speciaal voor Vrouwen In Business een gezellige wijnproeverij. Het was een zwoele zomerse avond en we hebben genoten van de heerlijkste wijnen en diverse tapashapjes. Bekijk de sfeerimpressie.

Lees artikel

Jaarverslag VIB 2018-2019

Het derde jaarverslag (2018-2019) van Vrouwen In Business is opgesteld en gepubliceerd.

Ben je hierin geinteresseerd? Vraag hem op door een mail te sturen naar info@vrouweninbusiness.nl of door het contactformulier in te vullen.

Lees artikel

Hoe belangrijk is het om zichtbaar te zijn als ondernemer?

We bieden onze partners hiervoor dan ook graag een podium. Mandy Godschalk van DoorZICHT Coaching ken je misschien al van het netwerken of misschien was je aanwezig bij de workshop paardencoaching afgelopen zomer.

Lees artikel

Word zichtbaar met een goed Linkedinprofiel

Zoals je misschien al weet is Linkedin het grootste zakelijke online netwerk ter wereld. Veel professionals in allerlei branches gebruiken het platform om zichzelf te presenteren en nieuwe connecties te leggen. Gebruik jij Linkedin al?

Lees artikel

10 tips: Hoe word ik zichtbaar met mijn onderneming?

Hoe profileer jij je als ondernemer en hoe zorg je dat je zichtbaar wordt? Zowel online als offline. Lees hier 10 tips die jou als ondernemer zichtbaar maken.

Lees artikel