You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Linda Rens | The Travel Club

21 January 2019

Wie is Linda?

Ik woon in Roosendaal, ben getrouwd met Carlo en we hebben 2 kinderen: Iris van 8 jaar en Lucas van 5 jaar. We houden ervan om er samen op uit te gaan, zoals naar een dierentuin of pretpark en om daarna uit eten te gaan. Daarnaast is geocaching een hobby van ons.

 Kun je omschrijven wat jouw onderneming inhoudt?

In 2015 ben ik mijn eigen reisbureau The Travel Club Linda Rens in Roosendaal begonnen. Ik ben franchisenemer bij The Travel Club, de grootste onafhankelijke organisatie van zelfstandige reisadviseurs in Nederland. Hierdoor heb ik toegang tot het breedste assortiment van reisorganisaties, waar we de beste afspraken mee maken.

Als persoonlijk reisagent kom ik de eerste keer bij klanten thuis om kennis te maken en hun wensen te bespreken. Daarna vervolg ik het contact meestal via e-mail, telefoon en WhatsApp.

Klanten worden door mij volledig ontzorgd voor, tijdens en na de reis. Ik help niet alleen bij het boeken van de reis, maar ook bij het boeken van de huurauto, de verzekeringen en visa. Bij vliegreizen boek ik de stoelen en check ik in voor de heen- en terugreis. Bij vragen tijdens de reis ben ik bereikbaar om te helpen. Bij terugkomst in Nederland heb ik altijd contact om te bespreken hoe de reis verlopen is en eventueel te ondersteunen bij het afhandelen van een verzekeringsclaim. Mijn klanten kunnen zich daardoor volledig richten op het genieten van hun vakantie! Klanten kunnen terecht voor alle soorten reizen: van ver weg tot dichtbij, zowel privé als zakelijk.

Welk event van VIB is jou het meest bijgebleven en waarom?

De laatste feestavond: het was een gezellige avond met leuke pitches, waarbij we konden netwerken in combinatie met heerlijk eten, in een ontspannen sfeer.

 Wat is jouw ‘gouden’ tip?

Geniet van het leven! Reizen is mijn passie: ik vind het heerlijk om regelmatig op reis te gaan en mensen en culturen te ontdekken in een nieuwe omgeving.

 Wat heeft VIB jou gebracht?

VIB heeft me laten zien dat netwerken niet een saaie zakelijke “verplichting” is, maar juist heel gezellig is. Ik vind het leuk dat er iedere keer weer nieuwe onderwerpen aan bod komen en dat alle bijeenkomsten zo divers zijn.

Veel ondernemers hebben een voorbeeld of rolmodel, wie is dit voor jou?

Mijn voorbeeld is mijn moeder, omdat zij, ondanks een periode van rouw, geniet van het leven en vrolijk en optimistisch is.

 Aan wie wil je de pen doorgeven?

Aan Mandy Godschalk


Ander nieuws

Sfeerimpressie Netwerkdiner Restaurant Oost

Het was een leuke en gezellige avond. Ondanks de beperkingen waren we in samenwerking met Restaurant Oost in staat een mooie avond te organiseren.

Lees artikel

Corona-update van Paulien Boehlé - voorzitter van VIB

“Het nieuwe normaal, zelf moet ik daar nog best aan wennen. Het voelt niet echt meer nieuw en zeker niet normaal. Het is alweer weken geleden dat we in ‘intelligente lockdown’ gingen. Houden jullie het nog vol? Zijn jullie nog gezond?

Lees artikel

Een hart onder de riem van Vrouwen in Business

“Het coronavirus heeft een bijzondere impact op de wereld, op Nederland en ook op ons. De door de overheid getroffen maatregelen hebben een aanzienlijke invloed op ons sociale en economische leven.”

Lees artikel

Nieuwjaarsontbijt Vrouwen in Business, GDO, Open Coffee

Op vrijdag 10 januari kwamen vier netwerkclubs weer samen voor een heerlijk nieuwjaarsontbijt. Hiermee steunden we tegelijkertijd weer een mooi goed doel: Mama Café Roosendaal.

Lees artikel

Wat is podcasting en hoe kun je het inzetten voor je bedrijf?

Op 16 september 2019 liet Klemtoon Media Vrouwen In Business kennismaken met PR en podcasting. Wat is podcasting eigenlijk en hoe kun je het als ondernemer inzetten voor je bedrijf? In de grote zaal van Lodge Visdonk in Roosendaal hingen we aan hun lippen.

Lees artikel

Impressie wijnproeverij door Winebizz en Vrouwen In Business

Op 23 augustus 2019 organiseerde Winebizz speciaal voor Vrouwen In Business een gezellige wijnproeverij. Het was een zwoele zomerse avond en we hebben genoten van de heerlijkste wijnen en diverse tapashapjes. Bekijk de sfeerimpressie.

Lees artikel