You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Jantina van Beers |  Organizer

28 January 2020

In de spotlight van VIB | Jantina van Beers

 

Vertel eens, wie ben je?

Mijn naam is Jantina van Beers. Ik ben resultaatgericht, energiek en gestructureerd. Ik geef je graag concreet en praktisch toepasbaar advies door het aanreiken van diverse werkplek- en timemanagement-tools die voor jou werken. 

In 2012 ben ik met veel plezier gestart met mijn eigen bedrijf: Van Beers Organizer. Ik weet als geen ander hoe het is om last te hebben van werkstress. Ik wil graag zelf beslissingen kunnen nemen en houd van projecten met een korte doorlooptijd. Ik geloof in keuzes maken die goed voelen èn van anderen leren en samenwerken omdat het je sterker en beter maakt.

Kun je wat meer vertellen over jouw business?

Ben je een ondernemende professional en zie je jezelf of jouw medewerkers graag gemotiveerd en ontspannen aan het werk? Wil je de kosten door verzuim binnen jouw organisatie laag houden?  Ik adviseer je graag in het efficiënter en effectiever benutten van tijd, door middel van praktische timemanagement tools. Zo krijg je meer structuur en rust in je werk. Ik geloof in de kracht van gestructureerd werken. Door het stellen van de juiste prioriteiten word je flexibel en heb je de mogelijkheid om je te focussen op de keuzes die je maakt. Het helpt je om jouw work-life balance te optimaliseren!

Ik geef concreet advies
Ik geef je concreet en praktisch toepasbaar advies, bijvoorbeeld bij:

  • het (her-)structureren van je werk;
  • het efficiënt inrichten van het (digitaal) archief of administratie
  • het maken van een goede planning in je agenda (werk en privé);

Ik help je tijd over te houden in jouw werkdag door betere keuzes te maken. Zo houd je tijd over om te besteden aan zaken die voor jou echt belangrijk zijn. Je ervaart rust, ruimte en overzicht. Je hebt niet meer tijd nodig; maak betere keuzes!

 

Samenwerking

Ik geloof in de kracht van samenwerken. Sinds maart 2019 werk ik samen met de andere trainers/coaches van Moeiteloos Werken. Door middel van het programma van Moeiteloos Werken leer je effectiever en efficiënter te werken; moeiteloos.

Sinds juli 2019 werk ik ook als Stresspreventiecoach, aangesloten bij Stress-Alert-System B.V. Ik ben voorstander van het voorkomen van uitval door stress. Het halfjaarlijks stressonderzoek geeft inzicht in die zaken waar jij stress van krijgt. Middels individuele coaching gaan we aan de slag om jouw stressfactoren te reduceren.

Werkstress kan je reduceren door alles goed te organiseren!

 

Houd jij van netwerken? En zo ja, wat vind je van VIB als netwerk?

Ja, ik houd van netwerken als het netwerken zijn waar de bezoekers ook daadwerkelijk belangstelling hebben voor alle aanwezige personen. Als mensen open staan om echt contact met je te maken, en wederzijds belangstelling tonen voor elkaar.

Ik vind persoonlijk de meeste bijeenkomsten prima. Helaas lukt het niet altijd om bij alle bijeenkomsten aanwezig te zijn. Tja, stress voorkomen is ook keuzes maken.

 

Hoe lang ben je al partner van VIB en wat heeft het je gebracht?

Ik ben zo ongeveer vanaf het begin partner, na de eerste bijeenkomst bij Sieben Recreatie B.V. en heb daarna diverse bijeenkomsten bijgewoond. Het heeft me zeker meer naamsbekendheid en enkele opdrachten opgeleverd.

 

Welk evenement van VIB is jou het meest bijgebleven en waarom?

De bijeenkomst bij Tivoli met Nicolien Kroon is mij het meest bijgebleven. Waarschijnlijk omdat ik haar regelmatig op TV voorbij zie komen (en dan denk ik altijd aan de bijeenkomst). Maar vooral omdat zij tijdens haar lezing sprak over haar auto die op waterstof rijdt. Ik heb persoonlijk belangstelling voor alternatieve brandstof/energiemogelijkheden en de energietransitie in het algemeen.

Hoe zorg jij dat je (online) zichtbaar bent?

Ik ga regelmatig naar netwerkbijeenkomsten en volg workshops waar ik belangstelling voor heb. Daarnaast ben ik op zoek gegaan naar samenwerkingsverbanden (alleen ben je goed, samen ben je sterk), en ik probeer regelmatig een post te plaatsen op social media via LinkedIn of Facebook. Instagram ben ik nog verder aan het ontdekken.

Ik bezoek ook regelmatig beurzen in de regio en heb zelf ook een vitaliteitsevent in West-Brabant (Wouw) georganiseerd. Samen met 9 andere professionals/ondernemers tijdens de Week van de Vitaliteit.

Wie is jouw rolmodel?

Ik geen specifiek rolmodel. Ik bewonder mensen in het algemeen wanneer ze ondernemend en actief zijn, en de dingen doen die ze leuk vinden en vaak dan ook goed in zijn.

Hoe zorg jij voor voldoende balans tussen het runnen van je bedrijf en ontspanning? Heb je tips?

Ik houd erg van sporten, ik train bij de Milon Club en tennis al heel wat jaren. Beiden doe ik gemiddeld zo’n 2 keer per week. Zoals bij veel mensen heb ik ook periodes dat het heel druk is en periodes dat het minder druk is. Je hier niet druk over maken is al een tip op zich. Als je weet wat voor jou belangrijk is en waar je energie van krijgt zal je waarschijnlijk ook de juiste keuzes maken. Dan moet je wel eens tegen iemand ‘nee’ zeggen, zoals een keer niet naar een netwerkbijeenkomst gaan. In veel gevallen zouden mensen wat assertiever mogen zijn, of hun taken beter verdelen en prioriteren door hun dag- en weekplanning regelmatig door te nemen.

 

Ik heb natuurlijk nog veel meer tips! Neem eens een kijkje op mijn website of bel/mail me als je meer over me wilt weten.

Tel. 06-21177883

info@vanbeersorganizer.nl

www.vanbeersorganizer.nl


Ander nieuws

Sfeerimpressie Netwerkdiner Restaurant Oost

Het was een leuke en gezellige avond. Ondanks de beperkingen waren we in samenwerking met Restaurant Oost in staat een mooie avond te organiseren.

Lees artikel

Corona-update van Paulien Boehlé - voorzitter van VIB

“Het nieuwe normaal, zelf moet ik daar nog best aan wennen. Het voelt niet echt meer nieuw en zeker niet normaal. Het is alweer weken geleden dat we in ‘intelligente lockdown’ gingen. Houden jullie het nog vol? Zijn jullie nog gezond?

Lees artikel

Een hart onder de riem van Vrouwen in Business

“Het coronavirus heeft een bijzondere impact op de wereld, op Nederland en ook op ons. De door de overheid getroffen maatregelen hebben een aanzienlijke invloed op ons sociale en economische leven.”

Lees artikel

Nieuwjaarsontbijt Vrouwen in Business, GDO, Open Coffee

Op vrijdag 10 januari kwamen vier netwerkclubs weer samen voor een heerlijk nieuwjaarsontbijt. Hiermee steunden we tegelijkertijd weer een mooi goed doel: Mama Café Roosendaal.

Lees artikel

Wat is podcasting en hoe kun je het inzetten voor je bedrijf?

Op 16 september 2019 liet Klemtoon Media Vrouwen In Business kennismaken met PR en podcasting. Wat is podcasting eigenlijk en hoe kun je het als ondernemer inzetten voor je bedrijf? In de grote zaal van Lodge Visdonk in Roosendaal hingen we aan hun lippen.

Lees artikel

Impressie wijnproeverij door Winebizz en Vrouwen In Business

Op 23 augustus 2019 organiseerde Winebizz speciaal voor Vrouwen In Business een gezellige wijnproeverij. Het was een zwoele zomerse avond en we hebben genoten van de heerlijkste wijnen en diverse tapashapjes. Bekijk de sfeerimpressie.

Lees artikel