You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

AnYa Hopstaken

16 November 2020

Vertel eens wat over jezelf


AnYa Hopstaken is mijn naam. Ik ben iemand die graag bezig is met het creëeren van nieuwe kansen en mogelijkheden. Zoals iemand zei eens tegen me ‘met jou is het leven vast nooit saai’ hou ik wel van afwisseling en uitdaging. Dat zie je terug in mijn leven en mijn business. Ik hou van de lichtheid van het spel, het dynamische en het laten ontstaan van wat op dat moment gezien mag worden. Het past bij mij. ‘Ik zoek niet, ik vind’, een citaat van Picasso. Het is een levenshouding die - vanuit de kunstenaar in mij - met mij resoneert. Ik geniet van de schoonheid van het leven, kunst, cultuur en het mystieke. Mijn passie voor kleur en beweging vond ik in de schilderkunst. Als coach, trainer en adviseur ben ik meer gericht op levenskunst en zet ik anderen aan tot beweging. Van nature ben ik een verbinder, oprecht geïnteresseerd en kleurrijk. 


Hoe heet je onderneming en wat houdt jouw business in?


AnYa Hopstaken Coaching & Creatieve Begeleiding is de naam van mijn bedrijf.In mijn bedrijf komen alle inzichten en wijsheden die ik afgelopen jaren heb geleerd en opgedaan samen. De cirkel is rond. Na een jaar Psychologie studeerde ik later o.a. Management, Loopbaancoaching en Systemisch werken in combinatie met Speltherapie.

Op persoonlijk vlak heb ik afgelopen jaren de nodige levensthema’s ervaren en doorleeft met behulp van diverse mooie mensen die op mijn pad kwamen. Als Coach, Trainer en Adviseur ben ik sparringpartner en begeleid ik mens, team, ondernemer en organisatie bij het proces waar ze in zitten naar een volgende stap.  Dat doe ik o.a. door het - als Blauwprint Coach & Trainer - geven van creatieve  inzichtsessies. Het is een verfrissende en dynamische manier van werken die zichtbaar maakt wat onder water verscholen ligt. Dat doe ik door gebruik te maken van een tafelzandbak en talrijke miniaturen. Zo ontstaat er een beeld - jouw verhaal -, woorden komen vanzelf. Het is een interventie instrument en systemische manier van kijken en benaderen.
Patronen en kenmerken uit het familie -en organisatiesysteem worden zichtbaar. Door daar op te reageren gaat het voor je werken. Het spel zet aan tot vernieuwing, creëert ruimte, geeft richting en focus. Mijn drive is mensen aan te zetten tot beweging door anders te leren denken, kijken en doen. Of het nu gaat over persoonlijke vragen, loopbaanvragen, stress gerelateerde zaken, conflictsituaties of andere vraagstukken je kunt bij mij terecht. Het gaat om de reis naar jezelf. Geen gemakkelijke weg maar het brengt je zoveel. Ik loop graag een stukje met je mee zoals anderen dat bij mij deden. Dat doe ik graag op een dynamische en inspirerende manier waar jij mee verder kunt.


Houd jij van netwerken? En zo ja, wat vind je van VIB als netwerk?


Netwerken en verbindingen maken is iets wat mij goed afgaat. Ik geniet ervan andere mensen te spreken en te horen waar ze mee bezig zijn. ViB ervaar ik als een laagdrempelig netwerk waar je in gemoedelijkheid samen kunt zijn, nieuwe contacten kunt maakt en kunt leren van elkaar. Hoe lang ben je al partner van VIB en wat heeft het je gebracht? Medio april 2018 ben ik lid geworden van de Vrouwen in Business. Ik heb hierdoor kennis kunnen maken met vele andere leuke dames en hun business uit de regio. Lid zijn van deze netwerkgroep heeft mij zeker ook verstrekt in het ondernemerschap.


Welk evenement van VIB is jou het meest bijgebleven en waarom?


Mijn eerste kennismaking met de ViB was bij Mandy Godschalk. De wei in met de paarden. Dat is voor mij een speciaal moment geweest waar ik met warme herinneringen aan terug denk. Het was een dynamische en inspirerende ervaring. Niet te vergeten is de gezelligheid tijdens de jaarfeesten met Lad’sing en de gedichtenroute waarbij iedereen een roze boa omhad.

Hoe zorg jij dat je (online) zichtbaar bent?


Online zichtbaar zijn doe ik vooral op een moment waarop ik iets te vertellen heb. Bijvoorbeeld na een sessie of gebeurtenis. Ik kies graag voor een verhaal met een aanleiding en het delen van het proces. Waar het kan met een persoonlijk touch. Dat doe ik op Instagram, Facebook en LinkedIn.

Daarnaast ga ik graag en regelmatig naar een netwerkbijeenkomst. Je kunt mij tegenkomen bij de ViB, de Open Cappuccino, de Open Coffee en op het GDOnieuwjaarsontbijt. Ik kijk nog rond naar een netwerk dat meer gericht is op het MKB. 

Wie is jouw rolmodel?


Rolmodellen, ik moet er over nadenken en dat zegt eigen al alles. Ik volg een aantal succesvolle mensen maar niet één die in aanraking komt voor deze rol. Er zijn ook mensen die dingen doen die raken aan een diep verlangen in mij. Deze uitdaging en droom laat nog even op zich wachten tot het tijd is. Elke dag leer ik van wat er op mijn pad komt, wie ik ontmoet en met wie ik het gesprek aanga. Ik heb geleerd te vertrouwen op het proces en mijn hart te volgen. Stap voor stap ben ik op weg. Voor mij zijn de mensen die ik op mijn levensweg heb mogen ontmoeten, mij hebben geholpen in lastige tijden en van wie ik heb geleerd een rolmodel. Hierdoor sta ik waar ik nu sta, weet ik wat ik nu weet en doe ik wat ik doe. 

Wat is jouw “gouden tip” voor andere ondernemende vrouwen, bij het runnen van een business? 


Durf te spelen en geniet!

 E-mail
T: 06-10213753
Website


Ander nieuws

Sfeerimpressie Netwerkdiner Restaurant Oost

Het was een leuke en gezellige avond. Ondanks de beperkingen waren we in samenwerking met Restaurant Oost in staat een mooie avond te organiseren.

Lees artikel

Corona-update van Paulien Boehlé - voorzitter van VIB

“Het nieuwe normaal, zelf moet ik daar nog best aan wennen. Het voelt niet echt meer nieuw en zeker niet normaal. Het is alweer weken geleden dat we in ‘intelligente lockdown’ gingen. Houden jullie het nog vol? Zijn jullie nog gezond?

Lees artikel

Een hart onder de riem van Vrouwen in Business

“Het coronavirus heeft een bijzondere impact op de wereld, op Nederland en ook op ons. De door de overheid getroffen maatregelen hebben een aanzienlijke invloed op ons sociale en economische leven.”

Lees artikel

Nieuwjaarsontbijt Vrouwen in Business, GDO, Open Coffee

Op vrijdag 10 januari kwamen vier netwerkclubs weer samen voor een heerlijk nieuwjaarsontbijt. Hiermee steunden we tegelijkertijd weer een mooi goed doel: Mama Café Roosendaal.

Lees artikel

Wat is podcasting en hoe kun je het inzetten voor je bedrijf?

Op 16 september 2019 liet Klemtoon Media Vrouwen In Business kennismaken met PR en podcasting. Wat is podcasting eigenlijk en hoe kun je het als ondernemer inzetten voor je bedrijf? In de grote zaal van Lodge Visdonk in Roosendaal hingen we aan hun lippen.

Lees artikel

Impressie wijnproeverij door Winebizz en Vrouwen In Business

Op 23 augustus 2019 organiseerde Winebizz speciaal voor Vrouwen In Business een gezellige wijnproeverij. Het was een zwoele zomerse avond en we hebben genoten van de heerlijkste wijnen en diverse tapashapjes. Bekijk de sfeerimpressie.

Lees artikel

Sandra de Bruyne | Praktijk Modesto

12 May 2020

Sandra de Bruyne | Praktijk Modesto

 

Vertel eens, wie ben je?

“Ik ben Sandra de Bruyne en ben rouwtherapeut. Ik ben mijn leven lang al een bezig bijtje en kom er steeds meer achter dat ik erg van zin- en betekenisvol werken houd. Daar word ik heel blij van.”

 

Wat houdt jouw werk precies in?

“Ik bied volwassenen individuele rouw- en verliestrajecten aan. Ik krijg steeds vaker medewerkers van bedrijven in mijn praktijk. Het zijn veelal mensen die ergens in hun leven te maken hebben gehad met ingrijpende verliezen. Dat kan gaan om hele uiteenlopende verliezen; verlies van een dierbare, verlies van werk, van gezondheid, van gezin door echtscheiding, van thuisland. Je ziet vaak dat een ogenschijnlijk kleiner verdriet in het hier en nu het oude leed triggert en als het ware ‘wakker roept’.  Mensen kunnen compleet overvallen worden door hun emoties en zelf leggen ze vaak niet de link met het oude leed. Steeds meer cliënten die zich bij mij aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek, hebben te maken gehad met ingrijpende verlieservaringen in de kindertijd. Hier volgen wat voorbeelden om een idee te geven, er zijn er natuurlijk heel veel meer te noemen.

 • Emotionele verwaarlozing.
 • Het verlies van een ouder op jonge leeftijd.
 • Ziekte van een gezinslid.
 • Je ouder niet meer zien na een scheiding.

 

Ik geef daarnaast trainingen en lezingen in bedrijven m.b.t. bijvoorbeeld:

 • rouw en verlies op de werkvloer;
 • omgaan met transitieprocessen.”

Hoe doe je dat nu in het ‘corona-tijdperk’?

“Ten tijde van Corona heb ik veel online consulten gedaan en in samenwerking met ‘Buddy Link’ en ‘Roosendaal voor elkaar’ organiseer ik online lotgenotengroepen. Voor veel mensen verlopen de rouwprocessen nu heel anders. Het begint al met het niet kunnen nemen van afscheid. We kennen ook allemaal de verhalen van mensen die in deze Corona tijd traumatische ervaringen hebben gehad. Of verhalen over mensen die bij de uitvaart van hun dierbare konden zijn. En er zijn nog veel meer van dit soort verhalen. Dat is bijzonder triest. Het resultaat hiervan zullen we zien in een toename van verstoorde rouwprocessen en complexe rouwprocessen. Gelukkig heb ik hier een antwoord op en in de trajecten in mijn praktijk kan ik samen met de mensen zoeken naar een manier om al deze verlieservaringen toch op te nemen in het levensverhaal. Dat is heel belangrijk als je ‘in de rouw’ bent.”

 

Ben je al lang ondernemer? Wat vind je de voordelen van ondernemer zijn?

“Sinds zomer 2016 sta ik ingeschreven bij de KvK. Ik vind het heerlijk om ondernemer te zijn. Zelf je tijd indelen. Werken volgens je eigen inzicht, zonder gebonden te zijn aan allerlei protocollen. Zelf je agenda indelen. Zelf kiezen wat je aanbod is en hoe je dat vormgeeft. Het kost me nauwelijks energie. En dat is heel fijn, want door eerdere burn-outs moet ik erg op mijn tellen passen en mijn energie heel goed in de gaten houden. Ik kan nu in mijn Praktijk Modesto mijn agenda zelf indelen en verdeel mijn tijd over de verschillende diensten in mijn aanbod.”

 

Zijn er ook aspecten die bij het ondernemerschap komen kijken die je lastig vindt (of vond)?

“Jazeker, marketing en sales vind ik erg moeilijk. Daar worstel ik regelmatig mee. Ik heb moeten dealen met mijn onzekerheid en het innemen van mijn plek. Ik kan wel zeggen dat ik vanaf de start al een mooie ontwikkeling heb doorgemaakt. Ik blijf nog steeds leren en dat vind ik oké.”

 

Hoe speel je daarop in of heb je dit opgelost?

“Ik heb een VIP-dag gevolgd bij een marketingbureau, ik volg webinars, lees boeken hierover en ik vraag info aan vrienden en andere ondernemers.”

 

Netwerk je veel? Zo ja, bij welke clubs of gelegenheden?

“Ja, ik netwerk bij VIB natuurlijk, maar ook bij Open Cappuccino, Open Coffee Etten- Leur, GDO-netwerkontbijt en ik bel elke week weer naar Huisartsondersteuners POH GGZ en probeer een afspraak te maken met hen.”

 

Hoe lang ben je al lid bij VIB en wat heeft het je gebracht?

“Eh, ik geloof zo ongeveer 2 jaar nu. Het heeft me meer lef gegeven. Heeft me geholpen om mijn pitch vorm te geven, telkens weer mijn verhaal te doen. Ik word er steeds beter in en minder onzeker. Ik sta meer achter mijn verhaal en mijn aanbod. Dat is mooi om te merken. Het vinden van de juiste woorden om mijn boodschap te vertellen wordt steeds makkelijker.”

 

Welk evenement van VIB is jou het meest bijgebleven en waarom?

“De eerste keer dat ik meedeed aan het jaarfeest, toen ik aan de beurt was om mijn pitch te doen. Heel spannend… maar ook heel erg leuk!”

 

Wat voor soort evenementen zou jij nou interessant vinden?

“Evenementen waarbij je als ondernemer iets te leren hebt. Hetzij over je bedrijfsvoering, social media, financiën of persoonlijke ontwikkeling. Dit gebeurt steeds meer heb ik al gemerkt. Het is leuk om op informele manier expertise te delen. Dat zou ik best willen doen.”

 

Hoe zorg jij dat je (online) zichtbaar bent?

“Via Facebook; door het plaatsen van berichten, blogs en storytelling. Via Linkedin door het plaatsen van artikelen en berichten en via e-mail, door middel van nieuwsbrieven.”

 

Heb jij een rolmodel? Iemand die je erg respecteert binnen jouw vakgebied of als ondernemer?

 • “Voor mij zijn diverse opleiders in mijn vakgebied een voorbeeld, zoals bijvoorbeeld ;
 • Riet Fiddelaers en Sabine Nooten; bij wie ik de opleiding ‘Omgaan met verlies’ en ‘Omgaan met complexe rouw’ heb gevolgd.
 • Gwen Timmer bij wie ik de training ‘Omgaan met trauma’ heb gevolgd.
 • Ingrid Dykstra: bij wie ik de opleiding Familieopstellingen heb gedaan
 • Franz Ruppert; die de familie opstellingen heeft doorontwikkeld en zijn eigen opstellingen hieruit heeft ontwikkeld.
 • Pipi Langkous: zij is al mijn idool vanaf dat ik een jaar of 6 was. Ze heeft me erg geholpen in moeilijke tijden. Zij leefde me voor dat je emoties niet weg hoefde te stoppen en ze gewoon kon laten zien. En dat je toch sterk en krachtig blijft, ook al stel je je kwetsbaar op. Erg mooi.”
   

Wij ondernemende vrouwen zijn vaak ambitieus op meerdere gebieden, heb jij dat ook?

“Dat komt bij mij tot uiting in mijn dienstenaanbod. Naast het werken in mijn praktijk, werk ik ook 2 dagen in het transportbedrijf van mijn man als HR-medewerker.

Daarnaast ben ik altijd in om de ‘uitgevlogen kinderen’ weer bij elkaar te krijgen en organiseer ik voor hen de familiefeesten en -partijen en maak ik altijd lekker eten.”

 

Hoe zorg jij voor voldoende balans tussen het runnen van je bedrijf en privé? Heb je tips voor andere ondernemende vrouwen?

“Da’s een goeie…. Dat blijft voor mij zoeken en in de gaten houden. Ik zet steeds vaker een ‘kruis’ in mijn agenda en plan tijd in voor mezelf. Ik zing heel graag en ben lid van Vocal Group Nouveau. Daarnaast werkt muziek (zelf maken of beluisteren) heel ontspannend voor mij. Dat zet ik regelmatig in. Ook ga ik 1x per week naar yoga en 1x per week naar de fitness. Ik wandel heel graag en daar wordt mijn hoofd lekker leeg van.”

 

Heb jij al kennisgemaakt met Sandra tijdens een van de evenementen van Vrouwen in Business? Voorlopig zit netwerken er helaas even niet in, maar totdat het weer mag kun je natuurlijk alvast even een kijkje nemen op haar website of mailen of bellen. Wanneer jij te maken hebt gehad met verlies en daar in deze tijd veel moeite mee hebt, staat ze je graag (op afstand) bij.

 

info@praktijkmodesto.nl

06- 464 123 85

www.praktijkmodesto.nl


Ander nieuws

Sfeerimpressie Netwerkdiner Restaurant Oost

Het was een leuke en gezellige avond. Ondanks de beperkingen waren we in samenwerking met Restaurant Oost in staat een mooie avond te organiseren.

Lees artikel

Corona-update van Paulien Boehlé - voorzitter van VIB

“Het nieuwe normaal, zelf moet ik daar nog best aan wennen. Het voelt niet echt meer nieuw en zeker niet normaal. Het is alweer weken geleden dat we in ‘intelligente lockdown’ gingen. Houden jullie het nog vol? Zijn jullie nog gezond?

Lees artikel

Een hart onder de riem van Vrouwen in Business

“Het coronavirus heeft een bijzondere impact op de wereld, op Nederland en ook op ons. De door de overheid getroffen maatregelen hebben een aanzienlijke invloed op ons sociale en economische leven.”

Lees artikel

Nieuwjaarsontbijt Vrouwen in Business, GDO, Open Coffee

Op vrijdag 10 januari kwamen vier netwerkclubs weer samen voor een heerlijk nieuwjaarsontbijt. Hiermee steunden we tegelijkertijd weer een mooi goed doel: Mama Café Roosendaal.

Lees artikel

Wat is podcasting en hoe kun je het inzetten voor je bedrijf?

Op 16 september 2019 liet Klemtoon Media Vrouwen In Business kennismaken met PR en podcasting. Wat is podcasting eigenlijk en hoe kun je het als ondernemer inzetten voor je bedrijf? In de grote zaal van Lodge Visdonk in Roosendaal hingen we aan hun lippen.

Lees artikel

Impressie wijnproeverij door Winebizz en Vrouwen In Business

Op 23 augustus 2019 organiseerde Winebizz speciaal voor Vrouwen In Business een gezellige wijnproeverij. Het was een zwoele zomerse avond en we hebben genoten van de heerlijkste wijnen en diverse tapashapjes. Bekijk de sfeerimpressie.

Lees artikel

Jantina van Beers |  Organizer

28 January 2020

In de spotlight van VIB | Jantina van Beers

 

Vertel eens, wie ben je?

Mijn naam is Jantina van Beers. Ik ben resultaatgericht, energiek en gestructureerd. Ik geef je graag concreet en praktisch toepasbaar advies door het aanreiken van diverse werkplek- en timemanagement-tools die voor jou werken. 

In 2012 ben ik met veel plezier gestart met mijn eigen bedrijf: Van Beers Organizer. Ik weet als geen ander hoe het is om last te hebben van werkstress. Ik wil graag zelf beslissingen kunnen nemen en houd van projecten met een korte doorlooptijd. Ik geloof in keuzes maken die goed voelen èn van anderen leren en samenwerken omdat het je sterker en beter maakt.

Kun je wat meer vertellen over jouw business?

Ben je een ondernemende professional en zie je jezelf of jouw medewerkers graag gemotiveerd en ontspannen aan het werk? Wil je de kosten door verzuim binnen jouw organisatie laag houden?  Ik adviseer je graag in het efficiënter en effectiever benutten van tijd, door middel van praktische timemanagement tools. Zo krijg je meer structuur en rust in je werk. Ik geloof in de kracht van gestructureerd werken. Door het stellen van de juiste prioriteiten word je flexibel en heb je de mogelijkheid om je te focussen op de keuzes die je maakt. Het helpt je om jouw work-life balance te optimaliseren!

Ik geef concreet advies
Ik geef je concreet en praktisch toepasbaar advies, bijvoorbeeld bij:

 • het (her-)structureren van je werk;
 • het efficiënt inrichten van het (digitaal) archief of administratie
 • het maken van een goede planning in je agenda (werk en privé);

Ik help je tijd over te houden in jouw werkdag door betere keuzes te maken. Zo houd je tijd over om te besteden aan zaken die voor jou echt belangrijk zijn. Je ervaart rust, ruimte en overzicht. Je hebt niet meer tijd nodig; maak betere keuzes!

 

Samenwerking

Ik geloof in de kracht van samenwerken. Sinds maart 2019 werk ik samen met de andere trainers/coaches van Moeiteloos Werken. Door middel van het programma van Moeiteloos Werken leer je effectiever en efficiënter te werken; moeiteloos.

Sinds juli 2019 werk ik ook als Stresspreventiecoach, aangesloten bij Stress-Alert-System B.V. Ik ben voorstander van het voorkomen van uitval door stress. Het halfjaarlijks stressonderzoek geeft inzicht in die zaken waar jij stress van krijgt. Middels individuele coaching gaan we aan de slag om jouw stressfactoren te reduceren.

Werkstress kan je reduceren door alles goed te organiseren!

 

Houd jij van netwerken? En zo ja, wat vind je van VIB als netwerk?

Ja, ik houd van netwerken als het netwerken zijn waar de bezoekers ook daadwerkelijk belangstelling hebben voor alle aanwezige personen. Als mensen open staan om echt contact met je te maken, en wederzijds belangstelling tonen voor elkaar.

Ik vind persoonlijk de meeste bijeenkomsten prima. Helaas lukt het niet altijd om bij alle bijeenkomsten aanwezig te zijn. Tja, stress voorkomen is ook keuzes maken.

 

Hoe lang ben je al partner van VIB en wat heeft het je gebracht?

Ik ben zo ongeveer vanaf het begin partner, na de eerste bijeenkomst bij Sieben Recreatie B.V. en heb daarna diverse bijeenkomsten bijgewoond. Het heeft me zeker meer naamsbekendheid en enkele opdrachten opgeleverd.

 

Welk evenement van VIB is jou het meest bijgebleven en waarom?

De bijeenkomst bij Tivoli met Nicolien Kroon is mij het meest bijgebleven. Waarschijnlijk omdat ik haar regelmatig op TV voorbij zie komen (en dan denk ik altijd aan de bijeenkomst). Maar vooral omdat zij tijdens haar lezing sprak over haar auto die op waterstof rijdt. Ik heb persoonlijk belangstelling voor alternatieve brandstof/energiemogelijkheden en de energietransitie in het algemeen.

Hoe zorg jij dat je (online) zichtbaar bent?

Ik ga regelmatig naar netwerkbijeenkomsten en volg workshops waar ik belangstelling voor heb. Daarnaast ben ik op zoek gegaan naar samenwerkingsverbanden (alleen ben je goed, samen ben je sterk), en ik probeer regelmatig een post te plaatsen op social media via LinkedIn of Facebook. Instagram ben ik nog verder aan het ontdekken.

Ik bezoek ook regelmatig beurzen in de regio en heb zelf ook een vitaliteitsevent in West-Brabant (Wouw) georganiseerd. Samen met 9 andere professionals/ondernemers tijdens de Week van de Vitaliteit.

Wie is jouw rolmodel?

Ik geen specifiek rolmodel. Ik bewonder mensen in het algemeen wanneer ze ondernemend en actief zijn, en de dingen doen die ze leuk vinden en vaak dan ook goed in zijn.

Hoe zorg jij voor voldoende balans tussen het runnen van je bedrijf en ontspanning? Heb je tips?

Ik houd erg van sporten, ik train bij de Milon Club en tennis al heel wat jaren. Beiden doe ik gemiddeld zo’n 2 keer per week. Zoals bij veel mensen heb ik ook periodes dat het heel druk is en periodes dat het minder druk is. Je hier niet druk over maken is al een tip op zich. Als je weet wat voor jou belangrijk is en waar je energie van krijgt zal je waarschijnlijk ook de juiste keuzes maken. Dan moet je wel eens tegen iemand ‘nee’ zeggen, zoals een keer niet naar een netwerkbijeenkomst gaan. In veel gevallen zouden mensen wat assertiever mogen zijn, of hun taken beter verdelen en prioriteren door hun dag- en weekplanning regelmatig door te nemen.

 

Ik heb natuurlijk nog veel meer tips! Neem eens een kijkje op mijn website of bel/mail me als je meer over me wilt weten.

Tel. 06-21177883

info@vanbeersorganizer.nl

www.vanbeersorganizer.nl


Ander nieuws

Sfeerimpressie Netwerkdiner Restaurant Oost

Het was een leuke en gezellige avond. Ondanks de beperkingen waren we in samenwerking met Restaurant Oost in staat een mooie avond te organiseren.

Lees artikel

Corona-update van Paulien Boehlé - voorzitter van VIB

“Het nieuwe normaal, zelf moet ik daar nog best aan wennen. Het voelt niet echt meer nieuw en zeker niet normaal. Het is alweer weken geleden dat we in ‘intelligente lockdown’ gingen. Houden jullie het nog vol? Zijn jullie nog gezond?

Lees artikel

Een hart onder de riem van Vrouwen in Business

“Het coronavirus heeft een bijzondere impact op de wereld, op Nederland en ook op ons. De door de overheid getroffen maatregelen hebben een aanzienlijke invloed op ons sociale en economische leven.”

Lees artikel

Nieuwjaarsontbijt Vrouwen in Business, GDO, Open Coffee

Op vrijdag 10 januari kwamen vier netwerkclubs weer samen voor een heerlijk nieuwjaarsontbijt. Hiermee steunden we tegelijkertijd weer een mooi goed doel: Mama Café Roosendaal.

Lees artikel

Wat is podcasting en hoe kun je het inzetten voor je bedrijf?

Op 16 september 2019 liet Klemtoon Media Vrouwen In Business kennismaken met PR en podcasting. Wat is podcasting eigenlijk en hoe kun je het als ondernemer inzetten voor je bedrijf? In de grote zaal van Lodge Visdonk in Roosendaal hingen we aan hun lippen.

Lees artikel

Impressie wijnproeverij door Winebizz en Vrouwen In Business

Op 23 augustus 2019 organiseerde Winebizz speciaal voor Vrouwen In Business een gezellige wijnproeverij. Het was een zwoele zomerse avond en we hebben genoten van de heerlijkste wijnen en diverse tapashapjes. Bekijk de sfeerimpressie.

Lees artikel

Miranda Koevoets | Lightcatch

23 September 2019

In de Spotlight van VIB | Miranda Koevoets

Vertel eens wat over jezelf

Ik ben Miranda Koevoets en ik houd me bezig met fotografie voor ondernemende vrouwen. Daarnaast ben ik moeder van een zoon van bijna 14 en ben ik gelukkig met mijn jeugdliefde.

 

Hoe heet je onderneming en wat houdt jouw business in?

Lightcatch is de naam (vang het licht). Ik focus me op de beauty & lifestyle branche. Ik fotografeer ondernemende vrouwen die net als ik houden van:

BEAUTY, SKINCARE, FASHION, TRAVEL, INTERIEUR & FOOD

 

Houd jij van netwerken? En zo ja, wat vind je van VIB als netwerk?

Ik maak graag de connectie met mensen, ben benieuwd naar wat hen drijft en ik ben ervan overtuigd dat je van iedereen wat kunt leren.  VIB is laagdrempelig en dat houdt het luchtig. 

 

Hoe lang ben je al partner van VIB en wat heeft het je gebracht?

Ik ben bijna 3 jaar lid van VIB en heb hier mooie contacten opgedaan. Zonder VIB had ik deze dames waarschijnlijk niet ontmoet. Ik ben blij dat ik destijds de stap heb genomen om lid te worden.

 

Welk evenement van VIB is jou het meest bijgebleven en waarom?

Toen ik lid werd van VIB ben ik gevraagd om de events te fotograferen, deze heb ik dus bijna allemaal bijgewoond en vastgelegd. Ik vond de spreeksessie van Nicolien Kroon erg leuk en ook het event bij Breda Aviation met Marcia Hendriks vond ik een waardevolle bijdrage. En niet te vergeten het driejarig jubileum van VIB, het was een geweldige avond. 

 

Hoe zorg jij dat je (online) zichtbaar bent?

Ik probeer de content voor mijn social media in te plannen, maar eerlijk gezegd, ben ik momenteel meer bezig om content te creëren voor anderen, dan voor mezelf. Daar komt wel verandering in. Ik ben online zichtbaar op Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en Beautyspot. Momenteel ben ik bezig met het ontwerpen van een offline advertentie, die in oktober in een vakblad verschijnt en werk ik aan een tweede editie van mijn eigen magazine. 

 

Wie is jouw rolmodel?

Sue Bryce is een van mijn favoriete mentoren op het gebied van fotografie en ondernemen.  Anne-Marie van Gaal heb ik onlangs horen spreken, knap wat ze doet!

 

Wat is jouw “gouden tip” voor andere ondernemende vrouwen, bij het runnen van een business?

Volg je eigen pad, je eigen tempo, luister naar je eigen stem en laat je niet ontmoedigen door negatieve gedachtes of je omgeving.  Zorg goed voor jezelf!

 

Wil je contact leggen met Miranda? Je kunt haar bereiken via info@mirandakoevoets.com.  

Of misschien ontmoet je haar tijdens een van de volgende VIB events.


Ander nieuws

Sfeerimpressie Netwerkdiner Restaurant Oost

Het was een leuke en gezellige avond. Ondanks de beperkingen waren we in samenwerking met Restaurant Oost in staat een mooie avond te organiseren.

Lees artikel

Corona-update van Paulien Boehlé - voorzitter van VIB

“Het nieuwe normaal, zelf moet ik daar nog best aan wennen. Het voelt niet echt meer nieuw en zeker niet normaal. Het is alweer weken geleden dat we in ‘intelligente lockdown’ gingen. Houden jullie het nog vol? Zijn jullie nog gezond?

Lees artikel

Een hart onder de riem van Vrouwen in Business

“Het coronavirus heeft een bijzondere impact op de wereld, op Nederland en ook op ons. De door de overheid getroffen maatregelen hebben een aanzienlijke invloed op ons sociale en economische leven.”

Lees artikel

Nieuwjaarsontbijt Vrouwen in Business, GDO, Open Coffee

Op vrijdag 10 januari kwamen vier netwerkclubs weer samen voor een heerlijk nieuwjaarsontbijt. Hiermee steunden we tegelijkertijd weer een mooi goed doel: Mama Café Roosendaal.

Lees artikel

Wat is podcasting en hoe kun je het inzetten voor je bedrijf?

Op 16 september 2019 liet Klemtoon Media Vrouwen In Business kennismaken met PR en podcasting. Wat is podcasting eigenlijk en hoe kun je het als ondernemer inzetten voor je bedrijf? In de grote zaal van Lodge Visdonk in Roosendaal hingen we aan hun lippen.

Lees artikel

Impressie wijnproeverij door Winebizz en Vrouwen In Business

Op 23 augustus 2019 organiseerde Winebizz speciaal voor Vrouwen In Business een gezellige wijnproeverij. Het was een zwoele zomerse avond en we hebben genoten van de heerlijkste wijnen en diverse tapashapjes. Bekijk de sfeerimpressie.

Lees artikel

Linda Rens | The Travel Club

21 January 2019

Wie is Linda?

Ik woon in Roosendaal, ben getrouwd met Carlo en we hebben 2 kinderen: Iris van 8 jaar en Lucas van 5 jaar. We houden ervan om er samen op uit te gaan, zoals naar een dierentuin of pretpark en om daarna uit eten te gaan. Daarnaast is geocaching een hobby van ons.

 Kun je omschrijven wat jouw onderneming inhoudt?

In 2015 ben ik mijn eigen reisbureau The Travel Club Linda Rens in Roosendaal begonnen. Ik ben franchisenemer bij The Travel Club, de grootste onafhankelijke organisatie van zelfstandige reisadviseurs in Nederland. Hierdoor heb ik toegang tot het breedste assortiment van reisorganisaties, waar we de beste afspraken mee maken.

Als persoonlijk reisagent kom ik de eerste keer bij klanten thuis om kennis te maken en hun wensen te bespreken. Daarna vervolg ik het contact meestal via e-mail, telefoon en WhatsApp.

Klanten worden door mij volledig ontzorgd voor, tijdens en na de reis. Ik help niet alleen bij het boeken van de reis, maar ook bij het boeken van de huurauto, de verzekeringen en visa. Bij vliegreizen boek ik de stoelen en check ik in voor de heen- en terugreis. Bij vragen tijdens de reis ben ik bereikbaar om te helpen. Bij terugkomst in Nederland heb ik altijd contact om te bespreken hoe de reis verlopen is en eventueel te ondersteunen bij het afhandelen van een verzekeringsclaim. Mijn klanten kunnen zich daardoor volledig richten op het genieten van hun vakantie! Klanten kunnen terecht voor alle soorten reizen: van ver weg tot dichtbij, zowel privé als zakelijk.

Welk event van VIB is jou het meest bijgebleven en waarom?

De laatste feestavond: het was een gezellige avond met leuke pitches, waarbij we konden netwerken in combinatie met heerlijk eten, in een ontspannen sfeer.

 Wat is jouw ‘gouden’ tip?

Geniet van het leven! Reizen is mijn passie: ik vind het heerlijk om regelmatig op reis te gaan en mensen en culturen te ontdekken in een nieuwe omgeving.

 Wat heeft VIB jou gebracht?

VIB heeft me laten zien dat netwerken niet een saaie zakelijke “verplichting” is, maar juist heel gezellig is. Ik vind het leuk dat er iedere keer weer nieuwe onderwerpen aan bod komen en dat alle bijeenkomsten zo divers zijn.

Veel ondernemers hebben een voorbeeld of rolmodel, wie is dit voor jou?

Mijn voorbeeld is mijn moeder, omdat zij, ondanks een periode van rouw, geniet van het leven en vrolijk en optimistisch is.

 Aan wie wil je de pen doorgeven?

Aan Mandy Godschalk


Ander nieuws

Sfeerimpressie Netwerkdiner Restaurant Oost

Het was een leuke en gezellige avond. Ondanks de beperkingen waren we in samenwerking met Restaurant Oost in staat een mooie avond te organiseren.

Lees artikel

Corona-update van Paulien Boehlé - voorzitter van VIB

“Het nieuwe normaal, zelf moet ik daar nog best aan wennen. Het voelt niet echt meer nieuw en zeker niet normaal. Het is alweer weken geleden dat we in ‘intelligente lockdown’ gingen. Houden jullie het nog vol? Zijn jullie nog gezond?

Lees artikel

Een hart onder de riem van Vrouwen in Business

“Het coronavirus heeft een bijzondere impact op de wereld, op Nederland en ook op ons. De door de overheid getroffen maatregelen hebben een aanzienlijke invloed op ons sociale en economische leven.”

Lees artikel

Nieuwjaarsontbijt Vrouwen in Business, GDO, Open Coffee

Op vrijdag 10 januari kwamen vier netwerkclubs weer samen voor een heerlijk nieuwjaarsontbijt. Hiermee steunden we tegelijkertijd weer een mooi goed doel: Mama Café Roosendaal.

Lees artikel

Wat is podcasting en hoe kun je het inzetten voor je bedrijf?

Op 16 september 2019 liet Klemtoon Media Vrouwen In Business kennismaken met PR en podcasting. Wat is podcasting eigenlijk en hoe kun je het als ondernemer inzetten voor je bedrijf? In de grote zaal van Lodge Visdonk in Roosendaal hingen we aan hun lippen.

Lees artikel

Impressie wijnproeverij door Winebizz en Vrouwen In Business

Op 23 augustus 2019 organiseerde Winebizz speciaal voor Vrouwen In Business een gezellige wijnproeverij. Het was een zwoele zomerse avond en we hebben genoten van de heerlijkste wijnen en diverse tapashapjes. Bekijk de sfeerimpressie.

Lees artikel

Paulien Boehle

09 December 2018

Kun je jezelf en wat je doet omschrijven?

Ik ben het gezicht achter PB Mediation in Roosendaal. Ik bemiddel in familie conflicten en arbeidsconflicten, met name echtscheidingen en conflicten op de werkvloer. Ik probeer door middel van communicatie en gesprekstechnieken de onderliggende emoties te ontdekken, wat vaak de sleutel is van het conflict. Het doel is om voor alle partijen tot acceptabele oplossingen te komen. Ik ben een “jonge ondernemende” vrouw van pas 50 jaar. Een aantal jaren geleden besloten om een eigen mediation praktijk te beginnen.

Naast mijn werk woon ik samen met Pieter in Roosendaal. Ik heb 3 zoons en Pieter heeft 3 dochters. Met aanhang erbij is het bij ons een gezellige drukte. Regelmatig gaat dan ook de bbq aan in het tuinhuis en genieten we van heerlijke etentjes met vrienden en natuurlijk ook met onze kinderen, Wij houden ook van reizen en doen dit dus ook regelmatig.  Ons levensmotto is ‘genieten’, en dat doen we ook met volle overgave.

Welke event van VIB is jou het meest bijgebleven en waarom?
Alle events die VIB tot heden heeft georganiseerd daar heb ik van genoten, waardoor het moeilijk is om er maar eentje uit te kiezen. Maar het meest trots ben ik wel op het event van Nicolien Kroon omdat het heel speciaal en leerzaam was om te kijken achter de schermen van haar dagelijkse werkzaamheden.

Wat is jouw ‘gouden’ tip?
Lach veel en vaak, geniet van het leven en neem jezelf niet al te serieus.

Wat heeft VIB jou gebracht?
Door VIB leer ik dat netwerken positieve energie oplevert en dat ik geïnspireerd raak door de ondernemende vrouwen die ik daar ontmoet.

Veel ondernemers hebben een voorbeeld of rolmodel, wie is dat voor jou?
Vrouwen die door middel van doorzettingsvermogen hun dromen waarmaken en het maximale eruit halen. Ook als het in je leven tegen zit bijvoorbeeld bij het stuk lopen van relaties, het verliezen van een baan of als je gezondheid je in de steek laat. Bibian Mentel is voor mij dan ook een echte power vrouw. Ik heb vreselijk veel respect voor haar doorzettingsvermogen, een inspiratie voor mij.

Aan wie wil je de pen doorgeven?
Cristl Maas en Linda Rens  


Ander nieuws

Sfeerimpressie Netwerkdiner Restaurant Oost

Het was een leuke en gezellige avond. Ondanks de beperkingen waren we in samenwerking met Restaurant Oost in staat een mooie avond te organiseren.

Lees artikel

Corona-update van Paulien Boehlé - voorzitter van VIB

“Het nieuwe normaal, zelf moet ik daar nog best aan wennen. Het voelt niet echt meer nieuw en zeker niet normaal. Het is alweer weken geleden dat we in ‘intelligente lockdown’ gingen. Houden jullie het nog vol? Zijn jullie nog gezond?

Lees artikel

Een hart onder de riem van Vrouwen in Business

“Het coronavirus heeft een bijzondere impact op de wereld, op Nederland en ook op ons. De door de overheid getroffen maatregelen hebben een aanzienlijke invloed op ons sociale en economische leven.”

Lees artikel

Nieuwjaarsontbijt Vrouwen in Business, GDO, Open Coffee

Op vrijdag 10 januari kwamen vier netwerkclubs weer samen voor een heerlijk nieuwjaarsontbijt. Hiermee steunden we tegelijkertijd weer een mooi goed doel: Mama Café Roosendaal.

Lees artikel

Wat is podcasting en hoe kun je het inzetten voor je bedrijf?

Op 16 september 2019 liet Klemtoon Media Vrouwen In Business kennismaken met PR en podcasting. Wat is podcasting eigenlijk en hoe kun je het als ondernemer inzetten voor je bedrijf? In de grote zaal van Lodge Visdonk in Roosendaal hingen we aan hun lippen.

Lees artikel

Impressie wijnproeverij door Winebizz en Vrouwen In Business

Op 23 augustus 2019 organiseerde Winebizz speciaal voor Vrouwen In Business een gezellige wijnproeverij. Het was een zwoele zomerse avond en we hebben genoten van de heerlijkste wijnen en diverse tapashapjes. Bekijk de sfeerimpressie.

Lees artikel