You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Spotlight

AnYa Hopstaken

AnYa Hopstaken is mijn naam. Ik ben iemand die graag bezig is met het creëeren van nieuwe kansen en mogelijkheden.

Lees artikel

Sandra de Bruyne | Praktijk Modesto

Ik ben Sandra de Bruyne. Ik bied volwassenen individuele rouw- en verliestrajecten aan en krijg steeds vaker medewerkers van bedrijven in mijn praktijk. Het zijn veelal mensen die ergens in hun leven te maken hebben gehad met ingrijpende verliezen. 

Lees artikel

Jantina van Beers |  Organizer

In 2012 heb ik Van Beers Organizer opgericht. Ik weet als geen ander hoe het is om last te hebben van werkstress. Ik geloof in zelf de keuzes maken die goed voelen èn van anderen leren en samenwerken omdat het je sterker en beter maakt. Daarom werk ik sinds 2019 samen met andere coaches via Moeiteloos Werken.

Lees artikel

Miranda Koevoets | Lightcatch

Met Lightcatch breng ik als fotografe het liefst ondernemende vrouwen in beeld, met een focus op beauty, skincare, fashion, travel, interieur & food. Daarnaast ben ik al 3 jaar partner van Vrouwen In Business en heb hier mooie contacten opgedaan tijdens de evenementen.

Lees artikel

Linda Rens | The Travel Club

In 2015 ben ik mijn eigen reisbureau The Travel Club Linda Rens in Roosendaal begonnen. Ik ben franchisenemer bij The Travel Club, de grootste onafhankelijke organisatie van zelfstandige reisadviseurs in Nederland. Hierdoor heb ik toegang tot het breedste assortiment van reisorganisaties, waar we afspraken mee maken.

Lees artikel

Paulien Boehle

Ik ben het gezicht achter PB Mediation in Roosendaal. Ik bemiddel in familie conflicten en arbeidsconflicten, met name echtscheidingen en conflicten op de werkvloer. Ik probeer door middel van communicatie en gesprekstechnieken de onderliggende emoties te ontdekken, wat vaak de sleutel is van het conflict. 

Lees artikel