You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Inge Jacobs

Bij Inge, méér dan een nagelsalon!

Creativiteit zit in de familie, het zit in mijn genen. Na 13 jaar een hobbie atelier gehad te hebben, ben ik vanwege de nail-art het vak van nagelstyling ingerold. Heerlijk dat precisiewerk op de vaak kleine nagels! Nail-art is een beetje weggeweest, en gelukkig voor mij komt het langzaamaan weer terug, en sommige mensen willen niet anders!

Gellak, kunstnagels, overal wordt het aangeboden, je ziet door de bomen het bos niet meer. Ik probeer me te onderscheiden van de vele stylistes door kwaliteit, kennis en ervaring. De gezondheid en hygiëne van de natuurlijke nagels staan voorop. Tijdens de behandelingen wordt er geen gebruik maakt van Solar, MMA of aceton, maar enkel de zuurvrije, hypoallergene en 100% vegan producten van Alessandro. Buiten professionele nail- en handspa valt ook het oplossen van nagelproblemen en het helpen van nagelbijters onder mijn jarenlange expertise.

Ondertussen heb ik vele cursussen, workshops en seminars gevolgd, en zal dit uiteraard ook blijven doen, ik volg alle ontwikkelingen en trends op mijn vakgebied.

Gellak en kunstnagels zijn niet slecht voor je nagels, slechte merken en slechte stylistes zijn slecht voor je nagels!