You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Over VIB

Netwerk Vrouwen in Business Roosendaal

Wat hebben sterke, succesvolle vrouwen met elkaar gemeen?

Succesvolle vrouwen hebben een passie, de sterke drang om zich te ontwikkelen en te groeien, zowel persoonlijk als in hun werk. Daarnaast begrijpen wij vrouwen instinctief dat samenwerken essentieel is om succesvol te kunnen worden. We zien daarom als geen ander het belang in van netwerken en goede zakelijke relaties.

Waarom een damesnetwerk in Roosendaal?

Steeds meer vrouwen nemen het initiatief om te bouwen aan een succesvolle carrière of worden ondernemer. Vrouwen ondernemen anders dan mannen en hun redenen om te gaan ondernemen wijken vaak ook af. We zagen dus steeds meer de behoefte aan een damesnetwerk in Roosendaal, waar ondernemende vrouwen samen konden komen, in gesprek te raken, elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Meld je ook aan bij VIB.

Vrouwen in Business, hét platform voor ondernemende vrouwen

Op 1 juli 2016 was de lancering van Vrouwen in Business Roosendaal (VIB) een feit. Tientallen vrouwen waren aanwezig bij de feestelijke opening en waren zo enthousiast dat ze zich direct als partner aanmeldden. Inmiddels is het aantal partners nog verder gestegen en organiseren we meerdere keren per jaar samen met hen inspirerende workshops en activiteiten.
 

“Wij geloven in delen = vermenigvuldigen”
 

Maak kennis met het bestuur en de drijvende krachten achter Vrouwen In Business Roosendaal.