You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Nieuwjaarsontbijt Vrouwen in Business, GDO, Open Coffee

14 January 2020

Nieuwjaarsontbijt bij Brasserie LOOF! 

Op vrijdag 10 januari kwamen vier ondernemersnetwerken weer samen voor een heerlijk nieuwjaarsontbijt, namelijk: GDO-netwerk, Vrouwen in Business (VIB), Open Coffee Bergen op Zoom en Open Coffee Roosendaal. Voor een bedrag van €20,- kon iedereen deelnemen aan het ontbijt bij Brasserie LOOF! (De Stok), waarvan €2,50 uiteraard weer naar een goed doel ging.

Het goede doel van 2020

Dit jaar steunden we het Mama Café Roosendaal. Zij helpen jonge (alleenstaande) ouders die niet gemakkelijk met anderen in contact komen of om hulp durven vragen. Door deze kwetsbare doelgroep actief in de maatschappij te betrekken, wil Mama Café eenzaamheid en individualisering verminderen. Van het ingezamelde bedrag zal er een leuk evenement met allerlei activiteiten voor hen worden georganiseerd. Josche Besems vertelde ons deze ochtend uitgebreid over dit initiatief en de gedachte erachter. 

Netwerken en wensen en doelen uitspreken

Zo'n nieuwjaarsontbijt is natuurlijk een uitgelezen kans om bekenden te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen. Dit is natuurlijk ook weer volop gebeurd. Terugblikken op 2019 zijn met elkaar gedeeld, net als wensen en doelen voor 2020.

Voor iedereen die erbij was, namens Vrouwen In Business, GDO, Open Coffee's Roosendaal en Bergen op Zoom, bedankt!
En natuurlijk ook namens Mama Café Roosendaal en alle jonge ouders die in 2020 in het zonnetje zullen worden gezet.

 

nieuwjaarsontbijt vrouwen in business

 nieuwjaarsontbijt vrouwen in business

 nieuwjaarsontbijt vrouwen in business

  

 

 nieuwjaarsontbijt vrouwen in business 

nieuwjaarsontbijt vrouwen in business


Ander nieuws

Sfeerimpressie Netwerkdiner Restaurant Oost

Het was een leuke en gezellige avond. Ondanks de beperkingen waren we in samenwerking met Restaurant Oost in staat een mooie avond te organiseren.

Lees artikel

Corona-update van Paulien Boehlé - voorzitter van VIB

“Het nieuwe normaal, zelf moet ik daar nog best aan wennen. Het voelt niet echt meer nieuw en zeker niet normaal. Het is alweer weken geleden dat we in ‘intelligente lockdown’ gingen. Houden jullie het nog vol? Zijn jullie nog gezond?

Lees artikel

Een hart onder de riem van Vrouwen in Business

“Het coronavirus heeft een bijzondere impact op de wereld, op Nederland en ook op ons. De door de overheid getroffen maatregelen hebben een aanzienlijke invloed op ons sociale en economische leven.”

Lees artikel

Wat is podcasting en hoe kun je het inzetten voor je bedrijf?

Op 16 september 2019 liet Klemtoon Media Vrouwen In Business kennismaken met PR en podcasting. Wat is podcasting eigenlijk en hoe kun je het als ondernemer inzetten voor je bedrijf? In de grote zaal van Lodge Visdonk in Roosendaal hingen we aan hun lippen.

Lees artikel

Impressie wijnproeverij door Winebizz en Vrouwen In Business

Op 23 augustus 2019 organiseerde Winebizz speciaal voor Vrouwen In Business een gezellige wijnproeverij. Het was een zwoele zomerse avond en we hebben genoten van de heerlijkste wijnen en diverse tapashapjes. Bekijk de sfeerimpressie.

Lees artikel

Jaarverslag VIB 2018-2019

Het derde jaarverslag (2018-2019) van Vrouwen In Business is opgesteld en gepubliceerd.

Ben je hierin geinteresseerd? Vraag hem op door een mail te sturen naar info@vrouweninbusiness.nl of door het contactformulier in te vullen.

Lees artikel