You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Impressie wijnproeverij door Winebizz en Vrouwen In Business

04 September 2019

Geslaagde wijnproeverij bij Winebizz

Tijdens de vergadering van VIB begin juli werd het idee geopperd om een leuke zomerafsluiter te organiseren, naast de evenementen die al gepland stonden.
Het werd een gezellige wijnproeverij, georganiseerd door John de Nijs van Winebizz. Het was een zwoele, zomerse avond waarbij we genoten hebben van de heerlijkste wijnen en diverse tapashapjes. Wat ons betreft een hele geslaagde avond!

Was jij erbij? Hier vind je een sfeerimpressie.

 

  

 


 


Ander nieuws

Wat is podcasting en hoe kun je het inzetten voor je bedrijf?

Op 16 september 2019 liet Klemtoon Media Vrouwen In Business kennismaken met PR en podcasting. Wat is podcasting eigenlijk en hoe kun je het als ondernemer inzetten voor je bedrijf? In de grote zaal van Lodge Visdonk in Roosendaal hingen we aan hun lippen.

Lees artikel

Jaarverslag VIB 2018-2019

Het derde jaarverslag (2018-2019) van Vrouwen In Business is opgesteld en gepubliceerd.

Ben je hierin geinteresseerd? Vraag hem op door een mail te sturen naar info@vrouweninbusiness.nl of door het contactformulier in te vullen.

Lees artikel

Hoe belangrijk is het om zichtbaar te zijn als ondernemer?

We bieden onze partners hiervoor dan ook graag een podium. Mandy Godschalk van DoorZICHT Coaching ken je misschien al van het netwerken of misschien was je aanwezig bij de workshop paardencoaching afgelopen zomer.

Lees artikel

Word zichtbaar met een goed Linkedinprofiel

Zoals je misschien al weet is Linkedin het grootste zakelijke online netwerk ter wereld. Veel professionals in allerlei branches gebruiken het platform om zichzelf te presenteren en nieuwe connecties te leggen. Gebruik jij Linkedin al?

Lees artikel

10 tips: Hoe word ik zichtbaar met mijn onderneming?

Hoe profileer jij je als ondernemer en hoe zorg je dat je zichtbaar wordt? Zowel online als offline. Lees hier 10 tips die jou als ondernemer zichtbaar maken.

Lees artikel