You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Een hart onder de riem van Vrouwen in Business

20 March 2020

Een hart onder de riem…

 

Beste ondernemende vrouwen, partners van Vrouwen in Business,

 

Het coronavirus heeft een bijzonder impact op de wereld, op Nederland en ook op ons. De door de overheid getroffen maatregelen hebben een aanzienlijke invloed op ons sociale en economische leven.

Tegelijkertijd brengt deze tijd ook saamhorigheid. Conflicten worden even aan de kant gezet om voor elkaar te kunnen zorgen. Buren doen boodschappen voor elkaar, de zorgen in het bedrijf of team wordt even geparkeerd om samen de schouders eronder te zetten. Mooi om te zien dat we elkaar in echte crisistijd weten te vinden.

Dat er naast impact op onze gezondheid, ook een enorme economische impact te verwachten is, is helder. Dat Vrouwen in Business, wij als ondernemers er ook door getroffen worden is onontkoombaar. Wij staan met z’n allen onder druk. Er is massaal gehoor gegeven aan de oproep om de petitie te ondertekenen 'ZZP'ers hebben óók recht op financiële bijstand na de coronacrisis'. En het kabinet heeft inmiddels toegezegd dat er extra ondersteuning komt. Samen staan we sterk.

We zien allemaal initiatieven om nieuwe samenwerkingen voor de toekomst te realiseren en om te zorgen dat gezinnen kunnen blijven functioneren. Via social media wordt veel kennis met elkaar gedeeld. Iets waar Vrouwen in Business ook voor staat. Delen is Vermenigvuldigen.  En dat moedigen we van harte aan. Of het evenement van VIB met lezing/workshop van Anya Hopstaken op 19 mei door kan gaan kunnen we nog niet met zekerheid zeggen. We houden je op de hoogte via e-mail en social media.

De boodschap van de Minister-President is treffend: “Blijf elkaar helpen waar dat kan.”. Laten wij als partners van Vrouwen in Business elkaar helpen. Kom met ideeën en wellicht kan je een collega-ondernemer helpen als deze op een probleem stuit. Twijfel niet, blijf positief en benader ons gerust als je denkt dat wij, of ondernemers uit ons netwerk, je kunnen helpen.

Veel sterkte in deze onzekere tijden.

 

Paulien Boehlé

Voorzitter Vrouwen in Business.


Ander nieuws

Sfeerimpressie Netwerkdiner Restaurant Oost

Het was een leuke en gezellige avond. Ondanks de beperkingen waren we in samenwerking met Restaurant Oost in staat een mooie avond te organiseren.

Lees artikel

Corona-update van Paulien Boehlé - voorzitter van VIB

“Het nieuwe normaal, zelf moet ik daar nog best aan wennen. Het voelt niet echt meer nieuw en zeker niet normaal. Het is alweer weken geleden dat we in ‘intelligente lockdown’ gingen. Houden jullie het nog vol? Zijn jullie nog gezond?

Lees artikel

Nieuwjaarsontbijt Vrouwen in Business, GDO, Open Coffee

Op vrijdag 10 januari kwamen vier netwerkclubs weer samen voor een heerlijk nieuwjaarsontbijt. Hiermee steunden we tegelijkertijd weer een mooi goed doel: Mama Café Roosendaal.

Lees artikel

Wat is podcasting en hoe kun je het inzetten voor je bedrijf?

Op 16 september 2019 liet Klemtoon Media Vrouwen In Business kennismaken met PR en podcasting. Wat is podcasting eigenlijk en hoe kun je het als ondernemer inzetten voor je bedrijf? In de grote zaal van Lodge Visdonk in Roosendaal hingen we aan hun lippen.

Lees artikel

Impressie wijnproeverij door Winebizz en Vrouwen In Business

Op 23 augustus 2019 organiseerde Winebizz speciaal voor Vrouwen In Business een gezellige wijnproeverij. Het was een zwoele zomerse avond en we hebben genoten van de heerlijkste wijnen en diverse tapashapjes. Bekijk de sfeerimpressie.

Lees artikel

Jaarverslag VIB 2018-2019

Het derde jaarverslag (2018-2019) van Vrouwen In Business is opgesteld en gepubliceerd.

Ben je hierin geinteresseerd? Vraag hem op door een mail te sturen naar info@vrouweninbusiness.nl of door het contactformulier in te vullen.

Lees artikel