You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Corona-update van Paulien Boehlé - voorzitter van VIB

01 May 2020

Corona-update van Paulien Boehlé - voorzitter van VIB

“Het nieuwe normaal, zelf moet ik daar nog best aan wennen. Het voelt niet echt meer nieuw en zeker niet normaal. Het is alweer weken geleden dat we in ‘intelligente lockdown’ gingen. Houden jullie het nog vol? Zijn jullie nog gezond? Lukt het allemaal een beetje om werk, thuis, zorg en alles te combineren? Er ontstaat gewenning en toch is het verre van gewoon. Zelf merk ik dat ik wat ongeduldiger word. Ik mis persoonlijk contact, vrienden en natuurlijk jullie.

We hebben een bijzondere koningsdag achter de rug. Gelukkig zijn er geen incidenten geweest en houdt ieder zich zoveel mogelijk aan de regels. Een kleine versoepeling is aangekondigd door het kabinet. Hopend dat dit leidt tot meer versoepelende maatregelen en dat meer ondernemers snel de deuren weer kunnen openen.

Afgelopen week heeft het bestuur van Vrouwen in Business, online vergaderd. Het was fijn om elkaar weer eens te zien en te spreken. Eenieder van ons heeft haar eigen verhaal en zorgen. Je merkt tijdens het online vergaderen dat er behoefte is aan creativiteit en verbinding. We zijn ‘Corona-moe’ en willen weer aan de slag. Toch zullen ook wij nog even geduld moeten hebben.

 

 

Hoe vervelend het ook is, hebben wij als bestuur besloten om het vierjarig-bestaansfeestje van VIB te verplaatsen. Een datum is nog niet bekend, wij willen eerst de berichtgeving van de regering afwachten.  

Nieuwe bestuursleden gezocht!

Verder zou ik graag een oproep willen doen. Wij zijn in het bestuur op zoek naar nieuwe bestuursleden. Twee bestuursleden hebben aangegeven zich niet meer herkiesbaar te stellen. Lorenza Verbaten en ikzelf, Paulien Boehlé. De bestuurswisseling vindt altijd op ‘de verjaardag’ van Vrouwen in Business plaats. In verband met de Corona-perikelen hebben wij besloten dat wij onze taken voortzetten totdat we ‘het stokje’ goed over kunnen dragen.

We zijn dus op zoek naar een voorzitter en een bestuurslid met kennis van marketing en social media. Wil je je graag inzetten en deelnemen in het bestuur van een geweldige leuke netwerkclub meld je dan aan. info@vrouweninbusiness.nl

 

Namens het bestuur wens ik jullie sterkte voor de komende periode.  Blijf elkaar (online) opzoeken en probeer te helpen waar het kan. Samen zijn we sterker.”

 

Paulien Boehle

Voorzitter Vrouwen in Business.


Ander nieuws

Sfeerimpressie Netwerkdiner Restaurant Oost

Het was een leuke en gezellige avond. Ondanks de beperkingen waren we in samenwerking met Restaurant Oost in staat een mooie avond te organiseren.

Lees artikel

Een hart onder de riem van Vrouwen in Business

“Het coronavirus heeft een bijzondere impact op de wereld, op Nederland en ook op ons. De door de overheid getroffen maatregelen hebben een aanzienlijke invloed op ons sociale en economische leven.”

Lees artikel

Nieuwjaarsontbijt Vrouwen in Business, GDO, Open Coffee

Op vrijdag 10 januari kwamen vier netwerkclubs weer samen voor een heerlijk nieuwjaarsontbijt. Hiermee steunden we tegelijkertijd weer een mooi goed doel: Mama Café Roosendaal.

Lees artikel

Wat is podcasting en hoe kun je het inzetten voor je bedrijf?

Op 16 september 2019 liet Klemtoon Media Vrouwen In Business kennismaken met PR en podcasting. Wat is podcasting eigenlijk en hoe kun je het als ondernemer inzetten voor je bedrijf? In de grote zaal van Lodge Visdonk in Roosendaal hingen we aan hun lippen.

Lees artikel

Impressie wijnproeverij door Winebizz en Vrouwen In Business

Op 23 augustus 2019 organiseerde Winebizz speciaal voor Vrouwen In Business een gezellige wijnproeverij. Het was een zwoele zomerse avond en we hebben genoten van de heerlijkste wijnen en diverse tapashapjes. Bekijk de sfeerimpressie.

Lees artikel

Jaarverslag VIB 2018-2019

Het derde jaarverslag (2018-2019) van Vrouwen In Business is opgesteld en gepubliceerd.

Ben je hierin geinteresseerd? Vraag hem op door een mail te sturen naar info@vrouweninbusiness.nl of door het contactformulier in te vullen.

Lees artikel