You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bedrijfsbezoek Bailine Roosendaal 10 maart 2020

We gaan op bezoek bij Nelie Mol van Bailine Roosendaal.

Iedereen is van harte uitgenodigd om kennis te maken met Bailine Roosendaal!

Ben jij tevreden met je figuur? Klagen we niet allemaal dat we er iets aan moeten doen? Nelie Mol, eigenaresse van Bailine Roosendaal, heeft als missie om iedereen te helpen hun levensstijl te verbeteren. Met behulp van de Bailine methode helpt ze voornamelijk vrouwen maar ook mannen hun figuur te verbeteren, juist op die plaatsen waar zij dat wensen en zonder inspanning. Bailine helpt je naar meer zelfvertrouwen, energie en fitheid, met een blijvend resultaat. Het Bailine concept voor een gezonde levensstijl wordt ook succesvol ingezet voor pijnvermindering (chronische pijnen) en voor een natuurlijke facelift met als basis het gebruik van spiersimulatoren
 

Bailine heeft 5 waarde proposities waarmee gewerkt wordt:

  1. Persoonlijke figuurvorming met Bailine: Krachttraining met behulp van effectieve spiersimulatie, met als doel het verbeteren van het figuur, spierconditie door opbouw van meer spiermassa en het verminderen van lichaamsvet. Het resultaat is een verhoogde stofwisseling, een beter metabolisme en een fitter en strakker lichaam
  2. Bailine voedingsadviezen: Het doorbreken van vastgeroeste eetgewoontes door ondersteuning met een exclusief Bailine boek, audio en persoonlijke voedingsadviezen, met als doel een gezonde leefstijl. Het resultaat kan zijn: minder gewicht, een verbetering van het metabolisme, minder gezondheidsklachten en meer energie.
  3. Mentale motivatie: Bij Bailine bieden we alle nodige middelen aan voor een geleidelijke aanpassing van de huidige levensstijl, met als doel het doorbreken van oude gewoontes, meer ontspanning en een goed bewustzijn. Het resultaat is een positiever, gelukkiger en energieker leven met meer zelfvertrouwen.
  4. Facelift op natuurlijke basis: Door training van de gezichtspieren met de Bailine gezichts-simulator, wordt de elasticiteit en collageenproductie van de gezichtshuid gestimuleerd, met als doel het verbeteren van de huid. Het resultaat is verjonging van het gezicht door minder rimpels.
  5. Pijnvermindering: Pijn is een onplezierige ervaring veroorzaakt door weefselschade, lang- of kortdurend. Behandelingen bij Bailine kunnen verlichting brengen bij diverse acute- en/of chronische pijnen, met als doel de toename van kracht en mogelijkheden tot bewegingsvrijheid. Het resultaat is een verbetering van kracht, spiermassa en functionaliteit van het lichaam.
     

Hoe de werkt het?

Bailine werkt met een computergestuurde trainingssimulator, waarbij door elektrische impulsen diverse spiergroepen tegelijkertijd worden geactiveerd en het lichaam wordt getraind. Het verhogen van deze spieractiviteit zorgt voor vetverbranding en spierversteviging, brengt de bloedcirculatie op gang en bestrijdt cellulitis. Resultaat is een correctie van het figuur, precies op die plekken waar je dat wilt. Kortom een snelle, eenvoudige manier om centimeters te verliezen zonder risico op blessures.

 

Maak kennis met Nelie en Bailine op 10 maart

Misschien heb je Nelie, regelmatig aanwezig bij VIB-evenementen, al eens gesproken. Maar wil je nu echt eens met eigen ogen zien hoe zij te werk gaat en meer informatie over de gedachte achter haar methode? Meld je dan zeker aan voor dit gezellige én leerzame netwerkevent op 10 maart 2020.

Je bent welkom in de Bailine studio:

Kade 33 | Roosendaal

Vanaf 19.30 uur

Kosten: gratis voor VIB-partners | Introducees betalen €24,50

Hapjes en drankjes inbegrepen.
 

Wil je direct contact:

Tel: 06 14 042 992

roosendaal@bailine.nl

www.bailinestudio.nl/roosendaal/het-team/

Aanmelden